An investigation and some solutions to improving the service quality of the food and beverage department of Hoian Garden Palace Hotel
Số trang:
57 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2018
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Hotel
&
Service--Hotel
Tóm tắt:
Theoretical background about hotel business and the food and beverrage department; Case description about an overview ofHoian Garden Palace Hotel, F&B department and organizational framework at this hotel; Includes the real situation of the service quality of the F&B deparment with the analysis and evaluation.
Luận văn liên quan
- An investigation into the real situations and some solutions for improving the quality of tour operation department at Besttour Vietnam Company
- Xây dựng chatbot tư vấn tuyển sinh cho Đại học Duy Tân, tích hợp mô hình ngôn ngữ lớn GPT và thư viện Langchain
- Thiết kế và xây dựng hệ thống Dream Courses
- Khả năng tự quản lý của người bệnh tăng huyết áp tại xã Cự Nẫm tỉnh Quảng Bình và một số yếu tố liên quan
- An analysis of the suggested translation of chapter 4 from the book “act like a leader, think like a leader” by Herminia Ibarra, 2015