Khoa Du Lịch
Giới thiệu kiến thức chuyên môn về dinh dưỡng dựa trên tinh thần giáo dục kiến thức tổng hợp bao gồm việc tìm hiểu nguyên liệu và dụng cụ nấu nướng, cách sử dụng và bảo quản những nguyên liệu, dụng cụ đó. Cách chế biến thức ăn và tồn trữ thực phẩm để phục vụ tốt nhất cho nhu cầu phát triển thể chất ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 2
- Đang rỗi: 2
Hospitality management internship: A student workbook
Including recommended intern meeting activities, schedules as to what students must accomplish and information they must provide, course requirements, example course information, forms of importance, powerpoint slides, and marketing materials to help you get started such as directions for ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Introduction to hospitality: 5th ed.
This text is designed for the hospitality management professionals of tomorrow. By ingvolving readers in each step of this exciting journey, invites students to share the unique enthusiasm surrounding the hospitality industry.
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Hospitality financial management
Financial markets and financial instruments, review of financial statements and selected ratios, the relationship between risk and return, time value of money, fixed-income securities: bonds and preferredstock, common stock, cost of capital, introduction to capital budgeting and cash flow ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1
Procurement of hospitality resources
This book includes specialty foods, such as organic, Kosher and Halal foods, and devotes entire chapters to evaluation, international purchasing, and procurement for hotels.Students are directed to additional on-line resources through in-text features and mini case projects provide ample ...
- Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
- Tổng sách: 1
- Đang rỗi: 1