- Techniques in microbiology : a student handbook
- Tác giả: John M. Lammert
- Nhà xuất bản: Pearson Prentice Hall - Upper Saddle River
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:226 p.
- Kích thước:23 cm.
- Số đăng ký cá biệt:48573
- ISBN:9780132240116
- Mã Dewey:579.078
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Microbiology, bacteriological Techniques
- Chủ đề: Techniques microbiology--Handbook & Microbiology--Handbooks, manuals, etc & Bacteriological Techniques--Methods--Laboratory Manuals
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Lammert’s approach is visual and incorporates “voice balloons” that keep the student focused on the process described. The techniques are those that will be used frequently for studying microbes in the laboratory, and include those identified by the American Society for Microbiology in its recommendations for the Microbiology Laboratory Core Curriculum (recommendations in which the author participated).
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề