- The earth through time: 9th ed.
- Tác giả: Harold L. Levin
- Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - New York
- Năm xuất bản: 2010
- Số trang:118 p.
- Kích thước:27 cm
- Số đăng ký cá biệt:36907
- ISBN:9780470584996
- Mã Dewey:551.7
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Historical geology
- Chủ đề: Historical geology
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: This book is a study of the Earth's geologic past that offers information and resources about geological materials and processes. The narrative is lively and engaging to clearly convey the unique perspective and value of historical geology.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.