- Soil and water conservation for productivity and environmental protection
- Tác giả: Frederick R Troeh, J Arthur Hobbs, Roy Luther Donahue
- Nhà xuất bản: Prentice-Hall - New York
- Năm xuất bản: 2004
- Số trang:656 p.
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:37698
- ISBN:9780130968074
- Mã Dewey:631.45
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Soil conservation, water conservation
- Chủ đề: Soil conservation & Water conservation
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: This book is an appropriate textbook for courses in soil and water conservation. It is also a valuable reference for professional conservationists, land managers, and environmental workers.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.