- Jeppesen's open water sport diver manual
- Tác giả: Richard A. Clinchy III, Glen Egstrom, Lou Fead
- Nhà xuất bản: Jones & Bartlett Learning - Boston
- Năm xuất bản: 1992
- Số trang:285 p.
- Kích thước:25 cm.
- Số đăng ký cá biệt:38231
- ISBN:0801690358
- Mã Dewey:797.23
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Diving, submarine
- Chủ đề: Diving
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: This full-color, extensively illustrated, and highly respected dive manual includes the information necessary to learn open water diving. Timely discussions include ecology and scuba techniques, equipment and safety materials, women's diving issues and concerns, expanded CPR information, air sharing, and hand signals.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.