- Essentials of Oceanography : 9th ed.
- Tác giả: Alan P. Trujillo , Harold V. Thurman
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:576 p.
- Kích thước:26 cm
- Số đăng ký cá biệt:8856
- ISBN:0132401223
- Mã Dewey:551.46
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Oceanography
- Chủ đề: Oceanography
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Highlights the interdisciplinary relationship between oceanographic phenomena and how those phenomena affect other Earth systems. Incorporates scientific information from geology, chemistry, physics, and biology to illustrate how each of these disciplines relates to the ocean. Updates content throughout to include some of the most recent developments in oceanography, such as the recent Indian Ocean tsunamis and Hurricanes Katrina, Rita, and Wilma. A readable, informative reference for anyone interested in learning more about our oceans.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề