- The use of chemicals in oil spill response
- Tác giả: Peter Lane
- Nhà xuất bản: ASTM - United States of America
- Năm xuất bản: 1995
- Số trang:340 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:29209
- ISBN:0-8031-1999-2
- Mã Dewey:628.5
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Oil spills, congresses
- Chủ đề: Oil spills--Management--Congresses & Dispersing agents--Congresses
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Part 1: Laboratory work; Part 2: Ecological considerations; Part 3: Operational considerations.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.