An investigation into the real situation and some solutions to improve the workforce quality of the top bar at À La Carte Hotel
Tóm tắt:
Part A is the introduction which includes the rationale, the aims and objectives, the scope of the study, the methods of the study, and the organization of the study; Part B comprises three following chapters: Chapter 1 is the theoretical background. Chapter 2 is the case description. Chapter 3 is the analysis of the real situation of the workforce at The Top Bar of À La Carte Hotel and the evaluation which clarifies the strengths and weaknesses of this department. Besides, this chapter also sets out solutions to improve the quality of the workforce at The Top Bar; The last part is part C – conclusion and suggestion. In this part, author would like to summarize the findings and suggest for internship site and for Duy Tan University.
- Giải pháp Marketing thâm nhập thị trường miền Trung của Công ty Cổ phần Secoin Đà Nẵng
- Tạo động lực làm việc cho cán bộ, công chức tại UBND thị xã Điện Bàn, tỉnh Quảng Nam
- Phát triển nguồn nhân lực tại Ngân hàng Thương mại cổ phần đầu tư và phát triển Việt Nam - Chi nhánh Quảng Nam
- Quản trị rủi ro tín dụng trong cho vay khách hàng doanh nghiệp tại ngân hàng TMCP Công Thương Việt Nam – CN Bắc Đà Nẵng
- Hoàn thiện hệ thống thẻ điểm cân bằng BSC tại VNPT Quảng Nam