An investigation into the real situation and some solutions to improve the workforce quality of the top bar at À La Carte Hotel
Tóm tắt:
Part A is the introduction which includes the rationale, the aims and objectives, the scope of the study, the methods of the study, and the organization of the study; Part B comprises three following chapters: Chapter 1 is the theoretical background. Chapter 2 is the case description. Chapter 3 is the analysis of the real situation of the workforce at The Top Bar of À La Carte Hotel and the evaluation which clarifies the strengths and weaknesses of this department. Besides, this chapter also sets out solutions to improve the quality of the workforce at The Top Bar; The last part is part C – conclusion and suggestion. In this part, author would like to summarize the findings and suggest for internship site and for Duy Tan University.
- Kế toán thuế GTGT tại Công ty TNHH thương mại và dịch vụ Lý Nghiêm Hùng
- Xây dựng website cho thuê phòng trọ Đà Nẵng sử dụng Framework Express.Js
- Thiết kế và chế tạo hệ thống pha chế bột tự động theo định lượng
- Thiết kế thi công mô hình phân loại sản phẩm theo vật liệu sử dụng PLC S7 - 1200
- Thiết kế hệ thống giám sát và điều khiển mô hình trồng nấm