An investigation into the real situation and some solutions to improve the workforce quality of the top bar at À La Carte Hotel
Tóm tắt:
Part A is the introduction which includes the rationale, the aims and objectives, the scope of the study, the methods of the study, and the organization of the study; Part B comprises three following chapters: Chapter 1 is the theoretical background. Chapter 2 is the case description. Chapter 3 is the analysis of the real situation of the workforce at The Top Bar of À La Carte Hotel and the evaluation which clarifies the strengths and weaknesses of this department. Besides, this chapter also sets out solutions to improve the quality of the workforce at The Top Bar; The last part is part C – conclusion and suggestion. In this part, author would like to summarize the findings and suggest for internship site and for Duy Tan University.
- Xây dựng website quản lý và đặt phòng Khách sạn Danahotel
- Hoàn thiện công tác kiểm toán khoản mục tiền và tương đương tiền trong kiểm toán báo cáo tài chính tại Công ty TNHH kiểm toán AVN Việt Nam đối với khách hàng XYZ
- Hoàn thiện công tác kiểm toán khoản mục doanh thu bán hàng và cung cấp dịch vụ trong kiểm toán báo cáo tài chính của Công ty TNHH kiểm toán AVN Việt Nam thực hiện đối với khách hàng XYZ
- Hoàn thiện công tác kiểm toán khoản mục nợ phải thu khách hàng trong kiểm toán báo cáo tài chính tại Công ty TNHH kiểm toán AVN Việt Nam đối với khách hàng XYZ
- Kế toán chi phí sản xuất và tính giá thành sản phẩm tại Công ty cổ phần đầu tư và xây dựng 501