CSDL Sách

Duyệt theo:
Khoa Du Lịch
.jpg

Địa lý kinh tế - xã hội Việt Nam : giáo trình : tập 1 : phần đại cương

Tác giả: Nguyễn Viết Thịnh, Đỗ Thị Minh Đức

Gồm có 6 chương: Chương 1: Lãnh thổ - Môi trường - Tài nguyên; Chương 2: Địa lý dân cư; Chương 3: Địa lý công nghiệp; Chương 4: Địa lý nông nghiệp; Chương 5: Địa lý giao thông vận tải; Chương 6: Địa lý quan hệ kinh tế đối ngoại.

  • Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
  • Tổng sách: 5
  • Đang rỗi: 5
.jpg

The Wiley Blackwell companion to tourism

Tác giả: Alan A. Lew, C. Michael Hall, Allan M. Williams

Presents a comprehensive and critical overview of tourism studies across the social sciences. Introduces emerging topics and reassesses key themes in tourism studies in the light of recent developments. Includes 50 newly commissioned essays by leading experts in the social sciences from around the world. Contains cutting-edge perspectives on topics that include tourism’s role in globalization, sustainable tourism, and the state’s role in tourism development. Sets an agenda for future tourism research and includes a wealth of bibliographic references.

  • Vị trí lưu trữ: 7/25 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.JPG

Những Hòn Đảo Ngọc Việt Nam

Tác giả: Sông Lam

Giới thiệu về tiềm năng phát triển du lịch biển đảo, đó là những hòn đảo du lịch nổi tiếng, các ngọn hải đăng cổ kính, những vịnh biển đẹp nhất của Việt Nam …

  • Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
  • Tổng sách: 3
  • Đang rỗi: 3
.jpg

Food & beverage service : 9th ed.

Tác giả: John Cousins

In addition to offering broad and in-depth coverage of concepts, skills and knowledge, it explores how modern trends and technological developments have impacted on food and beverage service globally. - Covers all of the essential industry knowledge, from personal skills, service areas and equipment, menus and menu knowledge, beverages and service techniques, to specialised forms of service, events and supervisory aspects - Supports a range of professional food and beverage service qualifications, including foundation degrees or undergraduate programmes in restaurant, hotel, leisure or event management, as well as in-company training programmes - Aids visual learners with over 200 photographs and illustrations demonstrating current service conventions and techniques.

  • Vị trí lưu trữ: 7/25 Quang Trung
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1
.jpg

Revenue management, cost control, and financial analysis in the hospitality industry

Tác giả: Godwin-Charles Ogbeide

The book begins with an introduction to financial analysis and spreadsheet modeling. Subsequent chapters focus on specific skills such as forecasting, revenue management, and cost control, which support the maximization of profits.

  • Vị trí lưu trữ: 209 Phan Thanh
  • Tổng sách: 1
  • Đang rỗi: 1