CSDL TẠP CHÍ QUỐC TẾ

Food culture

.jpg

Magazine F : curry

Presenting to overiew. Curry universe. Academic manual. Interview. Curry is a combination of herbs, turmeric, pepper and other spices that is enjoyed at a stew-like consistency with carbohydrates like rice and bread.

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.9
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : vinegar

Vinegar is a fermented substance created when acetic bacteria transforms ethanol into acetic acid. A powerful flavor enhancer, vinegar complements the natural taste of ingredients and creates endless savory variations.

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.7
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : chocolate

Presenting to a guide to Chocolate. Chocolatiers. Academic manual. Chocolate tour in London. Mass-produced Chocolate. On the table. Interview...

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.6
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : rice

Presenting foods made from rice.

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.5
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : tomato

Presenting to the land of maditerrannean. A guide to tomato. Gustarosso by Dani Coop. Willkin& Sons tiptree. Academic manual. F lab...

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.4
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : chicken

Presenting to thefuture farm. On the street. Soul food. New orleans, USA. Kingston, Jamaica. Delhi, India. Behind the scenes. Academic manual. Interview. On the table. F cut. Innovator. Chimmelier. A Korean feast.

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.3
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : cheese

Cheese is an ingrediet made by coagulating and fermenting milk from livestock like cows and goats. It is a dlicacy that can be enjoyed on its own, and it shines as a food ingrediet in popular foods like pizza as well as fine fine dinning dishes.

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.2
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : kimchi

Kimchi is a millennia-old, preserved food of Korea, and kimjang, the making and sharing of kimchi to be eaten over winter months, was designated as a UNESCO Intangible Cultural Heritage of Humanity in 2013. Napa cabbages and Korean radishes are salted, coated in red pepper powder, garlic, and other ...

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2020
  • Số Xuất bản: Issue no.12
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : egg

Eggs, a food ingredient strongly associated with chickens, are laid by poultry like ducks and turkeys. A fundamental and versatile foodstuff, a single chicken egg is an ideal source of protein with high biological values (BV) reaching up to 100. Eggs appeal to everyone, and anyone from novice home ...

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2021
  • Số Xuất bản: Issue no.15
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : ice cream

Regardless of age, gender, nationality, or culture, everyone loves ice cream. These cold and creamy treats are often collectively referred to as ice cream, but they are broken down into gelatos, sorbets, or granitas by milk fat content or production method. Milk and other processed dairy products ...

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.17
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung
.jpg

Magazine F : whiskey

Whiskey, made from germinated barley malt, water, and yeast, is an alcoholic beverage made from distilled spirits. It was first produced by Buddhist monks for medicinal purposes sometime between the fourth and fifth centuries. Depending on the primary ingredient, the drink is categorized into malt, ...

  • Nhà Xuất bản: B Media Company
  • Năm Xuất bản: 2022
  • Số Xuất bản: Issue no.19
  • ISSN: 29513413
  • Vị trí lưu trữ: 03 Quang Trung