CSDL TẠP CHÍ QUỐC TẾ

Trở về
Magazine F : cheese
  • Magazine F : cheese
  • Nhà Xuất bản:B Media Company
  • Năm Xuất bản:2022
  • Số Xuất bản:Issue no.2
  • Kích thước:25 cm.
  • Số trang:151 p.
  • Số đăng ký cá biệt:223
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Từ khóa:Cheese, food cultures
  • Chủ đề: Food culture
  • Chuyên ngành: Tạp chí Quốc tế
  • Tóm tắt: Cheese is an ingrediet made by coagulating and fermenting milk from livestock like cows and goats. It is a dlicacy that can be enjoyed on its own, and it shines as a food ingrediet in popular foods like pizza as well as fine fine dinning dishes.
Tạp chí cùng chuyên ngành
Tạp chí cùng chủ đề