CSDL TẠP CHÍ QUỐC TẾ

Trở về
Magazine F : vinegar
  • Magazine F : vinegar
  • Nhà Xuất bản:B Media Company
  • Năm Xuất bản:2022
  • Số Xuất bản:Issue no.7
  • Kích thước:25 cm.
  • Số trang:139 p.
  • ISSN:29513413
  • Số đăng ký cá biệt:228
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Từ khóa:Vinegar, food cultures
  • Chủ đề: Food culture
  • Chuyên ngành: Tạp chí Quốc tế
  • Tóm tắt: Vinegar is a fermented substance created when acetic bacteria transforms ethanol into acetic acid. A powerful flavor enhancer, vinegar complements the natural taste of ingredients and creates endless savory variations.
Tạp chí cùng chuyên ngành
Tạp chí cùng chủ đề