CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : you as a supervisor: 3th ed.
  • Nhóm Tác giả: A nonprofit educational foundation
  • Nhà xuất bản: America Hotel & Lodging Educational Institute - United States of America
  • Năm xuất bản: 2008
  • Số trang:39 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26120
  • Mã Dewey:647.95 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
  • Từ khóa:Supervisory skill builders, restaurant, foodservice operations
  • Chủ đề: Restaurant management & Food service management & Food service
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Overview, How well do you understand foodservice supervision?; Supervision in the foodservice industry; Making diversity work; Becoming a foodservice supervisor; Functions of management.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề