CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : time management: 3rd ed.
  • Nhóm Tác giả: A nonprofit educational foundation
  • Nhà xuất bản: American Hotel : Lodging Educational Institute - United States of America
  • Năm xuất bản: 2008
  • Số trang:38 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26130
  • Mã Dewey:647.95 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
  • Từ khóa:Supervisory skill builders, restaurant, foodservice operations
  • Chủ đề: Restaurant management & Food service management & Food service
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Overview; How well do you manage your time?; Where does the time go?; Developing time management skills; Diversity and time management; Tools for time management; Time management people skills; Procrastination.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề