CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Good to the grain: Baking with whole-grain flours
  • Tác giả: Kim Boyce, Amy Scattergood
  • Nhà xuất bản: Stewart, Tabori & Chang - New York
  • Năm xuất bản: 2010
  • Số trang:207 p.
  • Kích thước:24 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26192
  • ISBN:9781584798309
  • Mã Dewey:641.631
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Cookery, baking, grain
  • Chủ đề: Cookery & Baking & Grain
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Baking with whole-grain flours used to be about making food that was good for you, not food that necessarily tasted good, too. But Kim Boyce truly has reinvented the wheel with this collection of 75 recipes that feature 12 different kinds of whole-grain flours, from amaranth to teff, proving that whole-grain baking is more about incredible flavors and textures than anything else.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề