CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Fundamental principles of restaurant cost control: 2nd ed.
  • Tác giả: David V. Pavesic, Paul F. Magnant
  • Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2005
  • Số trang:542 p.
  • Kích thước:21 cm
  • Số đăng ký cá biệt:17232
  • ISBN:0-13-114532-0
  • Mã Dewey:647. 94 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Restaurant cost control
  • Chủ đề: Restaurants--Cost control
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This book presents the principles of restaurant cost controls that complements the management process of planning, organizing, leading and controlling such as Role of cost control in strategic business plan for systematic planning.
Sách cùng chuyên ngành