Cơ sở dữ liệu nghe nhìn

Trở về

Introduction to general, organic, and biochemistry

Tên sách đính kèm: Introduction to general, organic, and biochemistry

Tác giả: Frederick A. Bettelheim, William Henry Brown, Mary K. Campbell, Shawn O. Farrell

Vật mang tin: CD
Mã phân loại: 540
Ký hiệu: 50181
Nhà xuất bản: Brooks/Cole Pub Co
Số ĐKCB: 50181
Năm xuất bản: 2007
Chuyên ngành: Dược sĩ
Ngôn ngữ: English
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Từ khóa: Biochemistry, chemistry
Chủ đề: Chemistry
Tóm tắt:

Contents:1. Matter, energy, and measurement. 2. Atoms. 3. Nuclear energy. 4. Chemical bonds. 5. Chemical reactions. 6. Gases, liquids, and solids. 7. Solutions and colloids. 8. Reaction rates and chemical equilibrium. 8. Acids and bases. 9. Acids and bases. 10. Organic chemistry. 11. Alkanes. 12. Alkenes. 13. Benzene and its derivatives. 14. Alcohols, ethers, and thiols. 15 Chirality: the handedness of molecules. 16. Amines...

Tài liệu liên quan