Cơ sở dữ liệu nghe nhìn

Trở về

Analyzing and controlling foodservice costs : a managerial and technological approach

Tên sách đính kèm: Analyzing and controlling foodservice costs : a managerial and technological approach

Tác giả: James Keiser, Frederick J. Demicco, Cihan Cobanoglu, Robert N. Grimes

Vật mang tin: CD
Mã phân loại: 647.95068
Ký hiệu: 17222
Nhà xuất bản: Prentice Hall
Số ĐKCB: 17222
Năm xuất bản: 2008
Chuyên ngành: Quản trị Nhân lực
Ngôn ngữ: English
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Từ khóa: Food service cost
Chủ đề: Food service--Cost
Tóm tắt:

Management and organization in the foodservice industry; The function of control and cost control; Total quality management; The feasibility study, business plan, financing, and franchising; Managerment information systems; Marketing; Forecasting; Menu pricing and control.

Tài liệu liên quan